Szalagavató

Minden tizenkettedikes életében az érettségi előtt az egyik legnagyobb esemény a szalagavató. Évek óta, hagyományosan a Richter Terem ad otthont a Kazinczy Ferenc Gimnázium ünnepségének.

harmadik

Idén november 25-én, pénteken fél hatkor rendezte meg iskolánk a szalagavatót. Vámos Áron (12. C) szavalata és Beke Noémi (12. C) ünnepi beszéde után az igazgató úr köszöntötte a megjelent végzősöket és a szülőket, majd feltűzte a négy végzős osztályfőnöknek a szalagot, ezután pedig a szalagavatóra felsorakozott diákok az osztályfőnököktől kapták meg az iskolához való tartozást, ugyanakkor a közeli elválást is jelképező szalagot. Ezt követte a férfikórus előadása, melyet Rátz Ágota tanárnő kíséretével a végzős és a kisgimnazista tanulók adtak elő közösen. Az osztályok műsorát Nagy Patrícia, Lengyel Ádám, Nagy Patrik és Zsédely Petra társastánc-összeállítása nyitotta meg.

negyedik

A négy osztály idén is színvonalas előadásokkal készült, videókkal és táncokkal. Személyes kedvencet nem is tudnék választani közülük.

masodik

Kíváncsian és izgatottan várom a következő évi szalagavatót, hiszen eddig csak a háttérből figyelhettük az eseményeket, de jövőre végre mi léphetünk a Richter Terem színpadára.

Fodor Fanni (11.B)

Reklámok
Kategória: Egyéb | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s